Hľadám

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Buďme sami sebou!!

Pri dnešnej meditácií mi napadla jedna vec. Nedokázala som sa sústrediť a preto som sa len rukou prehrabávala v mokrej tráve. Končekmi prstov som sa dotýkala ďateliny a prijímala som jej energiu...

Keď sa prejdem po ulici a vidím ľudí chce sa mi plakať. Hlúčiky ľudí, ktorý na mňa pôsobia ako dvojčatá. Rovnaký štýl obliekania (samozrejme treba ísť podľa najnovšej módy :D ), rovnaké názory, postoje, správanie. Dnešný ľudia (hlavne mladý) sa chcú páčiť ostatným. Zapadnúť. Preto sa pretvarujeme a ani sami netušíme o čo všetko prichádzame keď skrývame našu individualitu.
Je to zaujímavé, že človek - najmúdrejší tvor - tak bezducho kopíruje niečie správanie len aby zapadol do spoločnosti. Podľa môjho názoru je to strašná kravina. Veď predsa najkrajšie veci niesu rovnaké, obyčajné, neoriginálne. Nikto nechce ďatelinu s tromi lístami. Všetci predsa hľadáme štvorlístok. Najvzácnejšie veci niesu tie, ktoré vidíme každý deň na každom rohu. Keby to tam bolo najdrahšie by neboli diamanty ale kupovali by sme si obyčajné skaly.
Viem, že je ťažké odlišovať sa. Odlišnosť nieje akceptovaná, a odlišný ľudia to nemajú ľahké. No každý by mal zažiť ten pocit, keď môže byť sám sebou. Na nič sa nehrať. Ničím sa neovplyvňovať. Kľudne si môcť chodiť bosý a cítiť sa neskutočne dobre vďaka tomu, že sa dotkneme našej podstaty.

Viem, že tento článok si neprečíta veľa ľudí. No dúfam, že tí,  ktorí ho prebehnú o čami si z neho niečo odnesú. Ľudia prosím nebuďte rovnaký. Neobliekajte si moderné veci len preto, že sa teraz nosia. Oblečte si to čo odrazí vašu osobnosť a vyzdvihne vašu originalitu... :)

Môj život | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014